CONSTRUCTII

Tindem spre performanta prin munca si integritatea individuala, suntem atenti la detalii si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii. Calitatea reprezinta valoarea de baza dupa care ne ghidam si, chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru a-i satisface cerintele.
 

       DESPRE NOI

 

      S.C. PACONSTRUCT SRL este o firma de constructii cu capital roman, infiintata in anul 1999, prin initiativa privata, reprezentata de un asociat unic.
       Societatea are ca obiect de activitate constructii de cladiri rezidentiale si nerezidentiale.
      In activitatea sa, societatea se bazeaza pe principiile respectului fata de clienti si parteneri, promptitudine si a lucrului bine facut pe termen lung. La  PACONSTRUCT lucreaza personal calificat care ofera servicii si produse de calitate superioara.
      Scopul firmei este de a asigura servicii de calitate  superioara, care sa imbunatateasca viata clientilor deserviti de firma. Ca urmare, clientii rasplatesc aceste eforturi prin promovarea calitatii serviciului pe care noi l-am prestat dupa principiul ca un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare.
      Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil.
      Atat conducerea firmei cat si salariatii acesteia suntem profund angajati sa obtinem rezultate foarte bune si sa atingem obiectivele si strategiile pe care ni le propunem. Criteriile dupa care s-a recrutat si angajat personal au fost : profesionalism, competenta, performanta.
     Tindem spre performanta prin munca si integritatea individuala, suntem atenti la detalii si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii. Calitatea reprezinta valoarea de baza dupa care ne ghidam si chiard aca fiecare client este unic – noi gasim intotdeauna solutii pentru a-i satisface cerintele.    Increderea in clientii si partenerii nostri este un principiu la care tinem foarte mult. Avem incredere in capacitatile si intentiile celorlalti. Credem ca oamenii lucreaza cel mai bine atunci cand exista incredere si multumire. PACONSTRUCT pune accent pe intelegerea clientilor si a necesitatilor acestora.
      Telul nostru este de a fi cei mai buni in domeniul nostru de activitate. Pentru aceasta ne raportam in mod riguros performanta la cei mai buni, atat in interiorul companiei cat si in afara ei. Invatam atat din succese cat si din insuccese.